Topplederpakken
Ta posisjon som en synlig bedriftsleder

Topplederpakken

Bli en toppleder som er synlig, trygg og tydelig i sosiale medier, samfunnsdebatten og media. 

Mange bedrifter ønsker å ha en toppleder som er aktivt ute i media og sosiale medier for å styrke bedriftens positive omdømme. Med topplederpakke får du de riktige forutsetninger, trening og verktøy for å lykkes med akkurat dette. gir deg og din bedrift de riktige verktøy og forutsetninger for å lykkes som en synlig og tydelig toppleder.

Omfang av pakken vil være avhengig av deres ambisjoner og utgangspunkt. Vi har lang erfaring med å rådgi, coache og trene toppledere i å fremstå som den beste versjon av seg selv, med trygghet, tydelighet og troverdighet. Vi kan både utforme strategier for hvordan din synlighet kan økes og hvilke kanaler som bør brukes, men også trene og forberede dere innfor konkrete situasjoner som f.eks presentasjonsteknikk og medietrening.  

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om Topplederpakken.

Strategi

Vi hjelper deg med å lage en realistisk strategi og handlingsplan for hvordan din synlighet kan økes på en positiv måte.

rådgivning

Vi kan være en sparringspartner på hvordan du kan jobbe med din fremtoning og profil slik at du fremstår som den beste versjon av deg selv, med trygghet, tydelighet og troverdighet.

Trening

Vi kan hjelpe deg med ulike situasjoner hvor vi ser at det kan være et forbedringspotensiale. Dette kan være konkrete situasjoner som f.eks å bli trygg i møte med media, bli en taler i verdensklasse, krisekommunikasjon eller å lære deg å bruke sosiale medier.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.