våre

tjenester

- Et KRAFTWAERK med tjenester som tiltrekker, engasjerer og begeistrer din målgruppe på digitale flater.

Kraftpakken

Kraftpakken er designet for å hjelpe dere med å tiltrekke, engasjere og begeistre deres målgruppe på digitale flater. Kraftpakken vil være en hovednøkkel for å nå dine mål i den digital verden.

sosiale medier

Få et bevisst forhold til sosiale medier og bruk det på en måte som styrker relasjoner,  bygger omdømme, gir kundevekst og økt salg. Mulighetene er enorme.

Innholdsproduksjon

Innholdsproduksjon handler først og fremst om å forstå målgruppen din. Hva de har behov for å vite, lære, bli inspirert og engasjert av. Det handler om å skape relevant innhold som treffer din målgruppe.

digital rådgivning

Vi kan vårt fagfelt like godt som du kan ditt. Du trenger ikke å finne opp  hjulet på nytt når du skal navigere i den digitale jungelen. Få hjelp av våre spesialister og ta de riktige valgene.

Digital annonsering

Annonsering gjennom Google og sosiale medier gjør det mulig å lage målrettet annonser som treffer kundene dine i alle faser av kjøpsprosessen. Få mest mulig ut av markedsbudsjettet og mål effekten umiddelbart.

søkemotoroptimalisering

Bli synlig i søk. Google og andre søkemotorer er en av de viktigste kildene for organisk trafikk til dine nettsider. Søkemotoroptimalisering (SEO) sikrer at nettsidene dine kommer høyere opp i søk og får flere treff.

Topplederpakken

Ønsker du å være en toppleder som er synlig i sosiale medier, samfunnsdebatten eller media? Topplederpakke gir deg og din bedrift de riktige verktøy og forutsetninger for å lykkes som en synlig og tydelig toppleder.

webdesign

En nettside må være visuell attraktiv samtidig som den må optimaliseres for å sikre en høy rangering når kundene søker etter deg. Vi følger hele prosessen fra idé og design til ferdig optimalisert nettside tilpasset dine behov og ønsker.

kampanjeplanlegging

Har du et produkt som skal markedsføres eller nyheter som du vil at målgruppene dine skal se og høre om? Vi hjelper deg med hele prosessen fra idé, analyse, strategi og gjennomføring. 

podcast

Har du en programleder i magen? Eller kanskje du sitter på kunnskap eller et budskap du vil dele med andre? Kraftwaerk hjelper deg med å planlegge, produsere og publisere din podcast – alt etter hva du ønsker.

PUBLIC RELATIONS

Er du usikker på hvilken historie du skal formidle? Eller lurer du på hvordan du skal nå frem med budskapet ditt? Med vår bakgrunn fra politikk, journalistikk og PR, har Kraftwaerk både nettverket og kunnskapen til å gi deg synlighet i mediebildet.

Nyhetsbrev og e-post

Vi hjelper deg med å produsere, designe, skrive og distribuere visuelt flotte nyhetsbrev som fanger oppmerksomheten og konverterer til salg. 

Kurs og foredrag

Vi deler gjerne vår kunnskap med deg. Kraftwaerk tilbyr kurs og foredrag for din bedrift, hvor vårt mål er å gi dere verktøy som kan øke resultat og gi kundevekst i en digital verden. Vi holder kurs og foredrag innen alle våre fagområder. 

Film og animasjon

Vi lager filmer og animasjoner som treffer. Innhold som påvirker folks liv, valg og holdninger. Enten det er filmer for sosiale medier,  fullformat eller animasjonsvideo, kombinerer vi kreativt talent med en dyptgående forståelse av innhold i digitale flater.

Google my business

Økt synlighet = økt salg. Gjennom optimalisering av din Google-profil, vil nåværende og fremtidig kunder enklere finne deg. Dere vil også bli presentert på en langt bedre måte i Google sin søkemotor. 

tekstproduksjon

Våre journalister og skribenter har lang erfaring med å få frem de beste historiene og vinklingene. Dette er nødvendig for å produsere tekster og innhold som treffer og målgruppen husker. 

Digital strategi?

En digital strategi handler om å sette mål, lage en plan, prioritere mulige tiltak og gjennomføre de beste tiltakene for å nå disse målene. For å nå målene dine må du kontinuerlig evaluere og forbedre tiltakene dine over tid.
Chess
vår arbeidsmetodikk

Slik jobber vi

innsikt

Innsikt trumfer intuisjon. Gjennom å bli kjent med deg, dine forretningsmål, ditt marked, dine kunder og dine konkurrenter, får vi kunnskap og innsikt til å vite hva og hvordan vi best kan skape kundevekst for deg.

Konsept

Konsept, innhold og budskap utarbeides gjennom kreative prosesser, samtidig som vi bygger på innsikt og strategien. Vi A/B-tester tiltakene for å sikre oss de beste resultatene.

gjennomføring

Med bakgrunn i konsept og innhold lager vi en konkret handlingsplan med oppsett, drift og administrasjon. Våre spesialister bruker kvalitetssikrede metoder for å garantere deg at tiltakene som iverksettes skaper ønskede resultater.

evaluering

Vi er opptatt av å måle, men også av å bli målt. Vi ønsker å vite hvor vi traff like mye som hvor vi bommet. Dette er uvurderlig læring når strategi og konsept skal justeres. Vi gir dere selvsagt tilgang til all data, og vi går igjennom disse resultatene sammen med dere.

du kan ditt fagfelt – vi kan vårt
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.