tekstproduksjon
Historier som dine kunder husker!

Tekstproduksjon

I Kraftwaerk har vi både journalister, historiefortellere og tekstforfattere som elsker å finne de beste vinklingene, for å skape historier som dine kunder husker.

Det er ingen hemmelighet at den enkleste måten å fange interessen til potensielle kunder på, er ved å tilby innhold av høy kvalitet. Derfor tilbyr Kraftwaerk en rekke tjenester innen tekstproduksjon som kan hjelpe deg å oppnå nettopp det.

Når vi produserer tekster til innholdsmarkedsføring, sørger vi alltid for at resultatet blir i tråd med kundens tone-of-voice og innholdsstrategi– to viktige grunnsteiner for innholdssatsingen som vi kan hjelpe til med utviklingen av.

Fordi våre skribenter har lang erfaring som featurejournalister, har de også et stort register å spille på. Ikke bare kan de levere nettsidetekster og tips-og-råd-artikler som leserne forstår og liker. Men de vet også hvordan fortellerteknikker og språklige virkemidler skal brukes for å påvirke leserne som er i andre deler av kundereisen, eller slettes ikke har oppsøkt innholdet for å løse et spesifikt problem.

Dette gjør oss i stand til å løse de aller fleste oppgaver innen innholdsmarkedsføring på en god måte.

Eksempel på tjenester innen tekstproduksjon som vi kan levere:

Artikler
intervjuer
innhold til nettside
vår arbeidsmetodikk
Slik jobber vi
innsikt

Innsikt trumfer intuisjon. Gjennom å bli kjent med deg, dine forretningsmål, ditt marked, dine kunder og dine konkurrenter, får vi kunnskap og innsikt til å vite hva og hvordan vi best kan skape kundevekst for deg.

Konsept

Konsept, innhold og budskap utarbeides gjennom kreative prosesser, samtidig som vi bygger på innsikt og strategien. Vi A/B-tester tiltakene for å sikre oss de beste resultatene.

gjennomføring

Med bakgrunn i konsept og innhold lager vi en konkret handlingsplan med oppsett, drift og administrasjon. Våre spesialister bruker kvalitetssikrede metoder for å garantere deg at tiltakene som iverksettes skaper ønskede resultater.

evaluering

Vi er opptatt av å måle, men også av å bli målt. Vi ønsker å vite hvor vi traff like mye som hvor vi bommet. Dette er uvurderlig læring når strategi og konsept skal justeres. Vi gir dere selvsagt tilgang til all data, og vi går igjennom disse resultatene sammen med dere.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.