Sosiale medier
Vær tilgjengelig der kundene dine er!

Sosiale Medier

Hvordan kan en bedrift bruke sosiale medier på en måte som bygger omdømme, gir konverteringer og økt salg? 

Sosiale medier har revolusjonert markedsføringsfaget de siste årene. Nesten alle dine potensielle kunder er på sosiale medier og det finnes en vrimmel av ulike segmenteringsvariabler som gir en ekstrem treffsikkerhet. 

Vi kan hjelpe deg

Vi i Kraftwaerk kan hjelpe deg må å nå dine målgrupper der de faktisk er. Vi kan hjelpe deg med både oppsett, drift og administrasjon av deres kanaler på sosiale medier. Enten det er organiske poster eller betalt annonsering, har vi erfaringen og kunnskapen for å sikre at du oppnår suksess på sosiale medier. 

Digital annonsering

Gjennom å annonsereFacebook, Instagram eller LinkedIn,  kan du nå frem til dine drømmekunder på en visuelt fengende måte gjennom tekst, bilder og video.

Sosiale medier

Innholdsstrategi

Sammen med dere etablerer vi en kommunikasjonsstrategi og tydelige for hva dere ønsker å oppnå med å bruke sosiale medier. Dette inkluderer bla. analyse av kommunikasjonsmålgruppe, tone-of-voice og måleparametre m.m. Innholdsstrategien vi lager kan være kort og konsis, eller avansert og omfattende, alt etter hvilke ambisjoner dere har. 

Publiseringsplan

Vi kan lage publiseringsplaner for hva type innhold som skal publiseres og i hvilke kanaler. For å lykkes med sosiale meder er det viktig å tenke igjennom hva man ønsker å oppnå, og hvor innholdet man publiserer er skritt på veien for å nå målene.

drift- og innholdsproduksjon

Vi leverer både oppsette, drift, innholdsproduksjon og administrasjon av deres bedrift på sosiale medier. Vi forteller deres historier på en best mulig måte, og strukturerer dette med oversiktlige innholdsplaner. Vi kan håndterer alt fra en post i uken, til flere poster daglig, og kan håndtere både organisk og betalt innhold.

analyse og rapportering

Vi måler og analyserer deres tilstedeværelse i sosiale medier, slik at vi og dere til enhver tid vet hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Enkelte kunder ønsker spesifikke rapporteringer, og da har vi verktøy vi bruker som henter ut akkurat de tallene som disse virksomhetene krever. 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.