Public relations
Gjør din stemme hørt og få ting til å skje!

PR & kommunikasjonsrågivning

Er du usikker på hvilken historie du skal formidle? Eller lurer du på hvordan du skal nå frem med budskapet ditt? Med vår bakgrunn fra politikk, journalistikk og PR, har Kraftwaerk både nettverket og kunnskapen til å gi deg synlighet i mediebildet.

Vi i Kraftwaerk har lang erfaring fra politikk, journalistikk og kommunikasjonsrådgivning.

Store utfordringer trenger gode løsninger og store endringer. Vi i Kraftwaerk hjelper kundene våre med å forklare hvordan de er del av løsningen og til å påvirke hvordan en omstilling bør skje.

Vi hjelper deg med å utvikle bevisst, langsiktig og strategisk kommunikasjon. Den som tar en tydelig posisjon, blir oftere lyttet til og får større gjennomslag. Vi hjelper selskaper, organisasjoner og ledere med å bli hørt, sett og forstått.

Et møte med mediene kan være overveldende. Konsekvensene av mediedekning kan være mange, dramatiske og langvarige. Vi arbeider for dem som opplever kraften i journalistikken, bistår med hvordan den kan møtes og sikrer at grunnleggende rettigheter blir ivaretatt.

STRATEGI OG BUDSKAP

Omdømmet er med oss i alt vi gjør. Vi hjelper kundene våre med å utvikle bevisst, langsiktig og strategisk kommunikasjon. Den som tar en tydelig posisjon, blir oftere lyttet til og får større gjennomslag. Vi hjelper selskaper, organisasjoner og ledere med å bli hørt, sett og forstått

Bærekraft og endring

Bærekraft, klima og sirkulær økonomi er et krevende felt å kommunisere godt om, og det er enda mer krevende å finne riktig bærekraftstrategi, med reelle, gode tiltak og effektiv gjennomføring.

Vi hjelper kundene våre med å forklare hvordan de kan bli del av løsningen og til å påvirke hvordan omstillingen bør skje.

Politikk

I en jungel av stemmer er det vanskelig å bli hørt av de rette menneskene til rett tid. Offentlig forvaltning og myndigheter har komplekse beslutningsstrukturer og saksprosesser, og kjennskap til og innsikt i hvordan disse prosessene fungerer er avgjørende for å vinne frem med sitt budskap.

KRISE OG BEREDSKAP

Det kan raskt blåse opp til full storm i mediene. Blir organisasjonen rammet av en mediekrise, enten medieskapt eller reell, er det viktig å holde hodet kaldt.

Kraftwaerks erfarne rådgivere sørger for at en klar og tydelig krisekommunikasjon og budskap utformes, samt at talspersoner drilles i budskapene.

Mediehåndtering

I de fleste tilfeller er en god dialog med medier og journalister avgjørende for å få omtale, og ikke minst for å påvirke hvordan omtalen arter seg. God mediekontakt krever forståelse for journalisters arbeidsmetode, hverdag og hvilke ingredienser som finnes i en god mediesak. I tillegg er det avgjørende å ha kunnskap om de forskjellige kanalenes preferanser og egenskaper.

MEDIETRENING

Medietrening gir talspersoner et bedre grunnlag for å møte pressen. Uten spesiell erfaring eller kunnskap om mediene og journalistenes arbeidsmetoder kan mediehenvendelser og intervjuer oppleves ubehagelig og utfordrende.

Kraftwaerk tilbyr opplæring i mediehåndtering og intervjusituasjoner. Vi gjennomfører standardiserte opplæringsløp eller skreddersydde løsninger, med både teori og praktisk intervjutrening.

PR
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.