OTD Energy

OTD Energy forlenger samarbeidet med Kraftwaerk

De siste årene har Kraftwaerk Digital Kommunikasjon bistått OTD Energy med tjenester innen digital kommunikasjon og markedsføring, og dette samarbeid fortsetter også i 2022.

Kraftwaerk

– Vi er veldig glade over at OTD Energy velger å forlenge samarbeidsavtalen med oss i Kraftwaerk Digital Kommunikasjon. OTD Energy er Norges største årlige energimesse, og for oss som er et byrå som har spesialisert oss på digital kommunikasjon for energibransjen så er det et kvalitetstegn at vi kan ha et partnerskap med den viktigste møteplassen for energibransjen, sier Daniel C.E. Hägglund daglig leder i Kraftwaerk Digital Kommunikasjon.

Daniel C.E. Hägglund

Tjenester

De siste årene har Kraftwaerk bistått OTD Energy med tjenester innen digital kommunikasjon og markedsføring. Dette er blant annet tjenester innen sosiale medier, digital strategi, annonsering, podcast, tekstproduksjon, film, nettside, PR mm. 

Lytt til Fremtidspodden

OTD Energy

– Vi setter stor pris på kunnskapen og kompetansen som Kraftwaerk bringer inn i OTD Energy. De har – vært avgjørende bidragsyter for at vi i OTD Energy har blitt mer synlige i digitale verden, og samtidig hjulpet oss med å øke antallet kunder gjennom å effektiv og kreativ kommunisere til både eksisterende og nye kunder og besøkende, sier Torbjørn Olufsen daglig leder i OTD Energy.

Les mer om OTD Energy

Fakta om OTD Energy:

OTD Energy ble etablert i 1999 av og for leverandørindustrien i offshorebransjen. OTD Energy har siden utviklet seg til å bli Norges største årlige energimesse og en av de viktigste møteplassene for aktørene i den tradisjonelle og fremtidige norske energibransjen. OTD Energy sine fokusområder er forretningsmuligheter innen teknologi, innovasjon, forskning og utvikling, bærekraft og energieffektivitet innen dagens og fremtidens markeder. OTD Energy skal samle det norske energiclusteret for bærekraftige markedsmuligheter.

Kraftwaerk har lang erfaring med å lage strategier basert på innsikt om selskap, kunder og marked. Dette bruker vi til å lage tiltak som treffer dine målgrupper og skaper resultat og kundevekst. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift til å bli mer synlig og få økt kundevekst!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.