Om kraftwaerk

Vi er eksperter på digital kommunikasjon som skaper resultater!
Bli kjent med kraftwaerk

Nå målene dine med digital kommunikasjon

Bli kjent med oss

Kraftwaerk er et et digitalt kommunikasjonsbyrå med bred erfaring fra olje-, gass og energibransjen. Vi arbeider med små og mellomstore aktører, samt andre bedrifter som er i grønn omstilling. 

Vi er spesialister på digital kommunikasjon og markedsføring som skaper resultater og kundevekst.

Vår filosofi

Kundevekst handler om mennesker. Til tross for vår kompetanse innen det digitale og vår begeistring for teknologi, mener vi at det er mennesker og relasjoner som er det viktigste for å skape resultater.

Vi er drives av data og resultater, men styres av hjertet for å kunne levere de mest effektive og rette løsningene. 

hvorfor velge kraftwaerk?

Kraftpakken

Kraftpakken er designet for at vi skal kunne hjelpe dere med å tiltrekke, engasjere og begeistre målgruppen deres på digitale flater. Kraftpakken legger fundamentet for at vi blir godt kjent med bedriften og markedet ditt. Slik kan vi skape strategier, markedsplaner og effektive tiltak som underbygger bedriftens overordnede mål og gir langsiktig effekt.

Resultat

Markedsføring og kommunikasjon skal skape flere leads, gi kundevekst og økt omsetning. Vi kan garantere at et samarbeid med Kraftwaerk vil gi deg konkrete og målbare resultater.

Erfaring

Vi er et tverrfaglig byrå som har jobbet i energibransjen i mange år. Med andre ord er deres bransje også vår bransje. Det er denne kompetansen og innsikten som gjør at vi kan levere den kundeveksten  dere ønsker. Samlet sett har vi over 50 års erfaring innen kommunikasjon, markedsføring og innholdsproduksjon. 

Daniel C.E. Hägglund
Daniel C.E. Hägglund
Kraftwaerk Digital kommunikasjon AS
Daglig leder

Vi er opptatt av å lytte og forstå deg, dine utfordringer, problemer og vekstplaner. Det er vår oppgave å levere løsninger, svar og resultater. Uansett hvilken størrelse det er på oppdraget, tar vi det alltid på største alvor. Hvis du gir oss tilliten, kan du være helt sikker på at vi går hele veien. Sammen styrker vi din merkevare og skaper ringvirkninger som varer lenge etter at kampanjene er avsluttet.

vår arbeidsmetodikk
Slik jobber vi
innsikt

Innsikt trumfer intuisjon. Gjennom å bli kjent med deg, dine forretningsmål, ditt marked, dine kunder og dine konkurrenter, får vi kunnskap og innsikt til å vite hva og hvordan vi best kan skape kundevekst for deg.

Konsept

Konsept, innhold og budskap utarbeides gjennom kreative prosesser, samtidig som vi bygger på innsikt og strategien. Vi A/B-tester tiltakene for å sikre oss de beste resultatene.

gjennomføring

Med bakgrunn i konsept og innhold lager vi en konkret handlingsplan med oppsett, drift og administrasjon. Våre spesialister bruker kvalitetssikrede metoder for å garantere deg at tiltakene som iverksettes skaper ønskede resultater.

evaluering

Vi er opptatt av å måle, men også av å bli målt. Vi ønsker å vite hvor vi traff like mye som hvor vi bommet. Dette er uvurderlig læring når strategi og konsept skal justeres. Vi gir dere selvsagt tilgang til all data, og vi går igjennom disse resultatene sammen med dere.

du kan ditt fagfelt – vi kan vårt
Har du lyst å jobbe med folk som brenner for å se deg lykkes?
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.