Daniel

finalist til social media awards 2021

Bransjepris

Social Media Awards er en bransjepris som deles ut under Social Media Days  mandag 27.sep, og uansett om vi vinner eller ikke, er det en ære å bare blitt nominert!
 
Vi er nominert for jobben vi har gjort for OTD Energy, med å lage strategi for kommunkasjon og markedsføring på sosiale medier.
 
Les mer om Social Media Awards, hvem de andre finalister er, kriterier og hvordan juryen jobbet her 👉🏼 https://www.socialmediadays.no/hub/social-media-awards

Kraftwaerk har lang erfaring med å lage strategier basert på innsikt om selskap, kunder og marked. Dette bruker vi til å lage tiltak som treffer dine målgrupper og skaper resultat og kundevekst. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift til å bli mer synlig og få økt kundevekst!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.