kraftpakken

Få kontroll på det viktigste først

Den digitale
kraftpakken
Kraftpakken

Hvis du ønsker å ta i bruk muligheten som ligger innen digital markedsføring – da er Kraftpakken riktig sted å begynne. Kraftpakke er et spesialdesignet tilbud for selskaper som ikke vet hva, hvor eller hvordan de skal begynne med digital markedsføring.

Kraftwaerk sin Kraftpakke er enkelt forklart en dynamisk serviceavtale hvor Kraftwaerk står som garantist for å få oversikt, system og kontroll på deres tilstedeværelse på internett.

Kraftpakken består av flere viktige tjenester som vil sikre dere kundevekst. Dette er tjenester som analyse og testing av nettsider og profiler i sosiale medier, optimalisering av Google profil, publisering av innlegg på sosiale medier og fri tilgang på våre rådgivere. I tillegg vil vi sende dere månedlige trafikkrapporter med anbefalinger og råd på hva som kan gjøres for å øke dere kundevekst. 

Kraftpakken legger fundamentet for at vi blir godt kjent med din bedrift og ditt marked. Slik kan vi skape strategier, markedsplaner og effektive tiltak som underbygger bedriftens overordnede mål og har langsiktig effekt. 

Vi vet at mange selskap ønsker å ta i bruk mulighetene som ligger i digital markedsføring. Samtidig innser mange bedrifter at kompetansen eller tiden ikke strekker til for å utnytte dette potensialet. Det er her vi i Kraftwaerk kan hjelpe deg. Gjennom å overlate dette ansvaret til oss kan du fokusere på bedriftens kjerneoppgaver, og samtidig være trygg på at potensialet som ligger i digital markedsføring blir utnyttet maksimalt. 

Kraftpakken har et omfang og innhold som sikrer det viktigste først og gir dere en flying start. Samtidig er Kraftpakken dynamisk og flere typer tjenester kan inkluderes for de selskapene som trenger det. Dette kan inkludere hele spekteret av våre tjenester og alt fra enkle oppsett av tekniske måleverktøy og over til større digitale reklamekampanjer. 

Kraftpakken gir et fundament, men er samtidig dynamisk og skalerbar, og vi vil alltid finne en løsning som gir dere gode og dokumenterbare resultater og kundevekst.

Digital rocket
Analyse av nettsted og Sosiale medier

Det første vi gjør er at vi tester og analyserer deres nettside og profiler i sosiale medier. I avtaleperioden går regelmessig igjennom din data fra Google Analytics og statistikk fra dine profiler i sosiale medier. Her ser vi blant annet hvilke kanaler trafikken kommer fra, hvilke sider som er mest besøkte, gjennomsnittstiden de besøkende bruker på siden og hvilke handlinger de foretar seg. I tillegg tester vi nettsiden dere spesielt mht. sikkerhet, SEO og optimalisering.

rådgivning

Ved kjøp av Kraftpakken får du tilgang til våre digitale rådgivere. Vi gir deg kvalifiserte råd og deler vår kunnskap med deg. Vi hjelper deg med å finne de beste og mest effektive løsningene innen digital markedsføring.

kommunikasjon- og markedsføringsplan

Ved hvert nytt kvartal vil våre rådgivere ta kontakt med deg for å gå igjennom hvilke mål, produktlansering, nyheter, historier etc. som din bedrift har i løypen og mener er viktig å fortelle markedet om det kommende kvartal. Dette lager vi om til en handlings- og publiseringsplan for dere.

Sosiale medier

Sosiale medier har revolusjonert markedsføringsfaget de siste årene. Nesten alle dine potensielle kunder er på sosiale medier og det finnes en vrimmel av ulike segmenteringsvariabler som gir en treffsikkerhet uten like. Med Kraftpakken hjelper vi deg med å være synlig der dine kunder er.

Optimalisert google profil

Vi sikrer at dere har en optimalisert og godt administrert Google profil. Med Kraftpakken er du forsikret om at dine faste kunder og potensielt nye kunder alltid finner oppdatert og riktig informasjon om deres bedrift i Google Søk og på Google Maps.

Rapportering

Hver måned vil vi sende dere  månedlige trafikkrapporter med kommentarer og analyser av essensielle nøkkeltall. Og vi går gjerne igjennom disse rapportene med dere slik at dette kan brukes som innsikt i videre markedsarbeid.

Kraftpakken
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.