KampanjePlanlegging
Vi hjelper deg med hele prosessen fra idé, analyse, strategi og gjennomføring!

Kampanjeplanlegging

Holdningskampanjer, Black Friday eller januarsalg? Dra nytte av vår erfaring og spesialistkompetanse når du skal planlegge eller gjennomføre dine kampanjer.

Har du et produkt som skal markedsføres eller nyheter som du vil at dine målgrupper skal se og høre om? Vi hjelper deg med hele prosessen fra idé, analyse, strategi og gjennomføring.

Oppmerksomhet kan faktisk kjøpes. Ikke alle budskap passer i en redaksjonell setting. Allikevel er det fullt mulig å skape både oppmerksomhet og interesse gjennom effektiv kampanjeplanlegging. Vi hjelper deg med å skape denne oppmerksomheten slik at dine målgrupper får med seg din historie og dine nyheter.

kampanje
Status

Hvor er du nå?

Mål

Hvor skal du?

Strategi

Hvordan skal du komme dit?

Tiltak

Hva skal du gjøre for å komme dit?

Implementering

Hvem skal gjøre hva, når?

Kontroll

Hvordan skal prosessen evalueres og måles?

vår arbeidsmetodikk
Slik jobber vi
innsikt

Innsikt trumfer intuisjon. Gjennom å bli kjent med deg, dine forretningsmål, ditt marked, dine kunder og dine konkurrenter, får vi kunnskap og innsikt til å vite hva og hvordan vi best kan skape kundevekst for deg.

Konsept

Konsept, innhold og budskap utarbeides gjennom kreative prosesser, samtidig som vi bygger på innsikt og strategien. Vi A/B-tester tiltakene for å sikre oss de beste resultatene.

gjennomføring

Med bakgrunn i konsept og innhold lager vi en konkret handlingsplan med oppsett, drift og administrasjon. Våre spesialister bruker kvalitetssikrede metoder for å garantere deg at tiltakene som iverksettes skaper ønskede resultater.

evaluering

Vi er opptatt av å måle, men også av å bli målt. Vi ønsker å vite hvor vi traff like mye som hvor vi bommet. Dette er uvurderlig læring når strategi og konsept skal justeres. Vi gir dere selvsagt tilgang til all data, og vi går igjennom disse resultatene sammen med dere.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.