innholdsproduksjon
Skape relevant innhold på mottakerens premisser!

Innholdsproduksjon

som gir effekt

Innholdsproduksjon handler først og fremst om å forstå målgruppen din. Hva de har behov for å vite, lære, bli inspirert og engasjert av. Det handler om å skape relevant innhold som treffer din målgruppe.

Innholdsmarkedsføring, eller som på engelsk kalles for «content marketing», mener vi alt eget innhold som distribueres til målgruppen din gjennom ulike kanaler. Innholdet kan for eksempel være artikler, intervjuer bloggposter, ulike videoer, innholdselementer til nedlastning, podcast eller infografikk. Distribusjonen kan skje gjennom ulike kanaler som sosiale medier (organisk eller betalt), nyhetsbrev, bruk av influencers, native annonsering i nettaviser eller søkemotorannonsering.

Formålet med innholdsmarkedsføring er å engasjere målgrupper dine ved hjelp av relevant innhold. Slik kan du treffe kundene dine i ulike steder av kundereisen og bygge kjennskap, kunnskap og drive direkte salg.

Før du begynner bør du ha en god digital markedsstrategi: hvem skal du kommunisere til, på hvilken måte og i hvilke kanaler? I denne fasen går vi gjennom målgruppeanalyse, planlegging, produksjon, distribusjon og effektmåling.

Innholdsmarkedsføring er en viktig del av det vi kaller Inbound Marketing, hvor det handler om å tiltrekke seg potensielle kunder og gjøre dem om til leads.

Tekstproduksjon

Vi erfarne journalister, historiefortellere, “spinndoktorer” og tekstforfattere som elsker å finne de beste vinklingene, for å skape historier som dine kunder husker. Vi har lang erfaring med å produsere artikler, intervjuer og bloggposter som engasjerer.

FIlm og animasjon

Vi lager filmer og animasjoner som treffer. Innhold som påvirker folks liv, valg og holdninger. Enten det er filmer for sosiale medier,  fullformat eller animasjonsvideo, kombinerer vi kreativt talent med en dyptgående forståelse av innhold i digitale flater.

Podcast

Har du en programleder i magen? Eller kanskje du sitter på kunnskap eller et budskap du vil dele med andre? Kraftwaerk hjelper deg med å planlegge, produsere og publisere din podcast – alt etter hva du ønsker.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.