Film & animasjon
Vi lager filmer som påvirker liv, valg og holdninger!

Film, video og animasjon

I Kraftwaerk kombinerer vi kreativt talent med en dyptgående forståelse og innsikt av video i digitale flater.

Video har utviklet seg til å bli en strategisk viktig del av innholdsmarkedsføringen, fordi kundene våre og publikum foretrekker å konsumere innhold ved å se på videoer. I følge HubSpot øker konverteringsraten på landingssider med 80 % hvis du bruker video. De fleste av oss ønsker å se video av produkter og tjenester når vi skal ta en kjøpsbeslutning.

Kraftwaerk har lang erfaring fra å lage enkle video til sosiale medier, og helt over til kinofilmer i fullformat. Uansett hvilket behov og budsjett du har så kan Kraftwaerk hjelpe deg med å finne løsninger som påvirker dine kunders valg og holdninger.

Eksempler på ulike typer video:

Produktvideo

En produktvideo er en unik mulighet til å gjøre dine produkter og tjenester mer attraktive. Vis frem dine produkter eller tjenestene og øk salget. 

presentasjonsvideo

En presentasjonsvideo styrker din merkevare og gjør ditt selskap mer attraktiv. Bruk levende bilder til å formidle hvem din bedrift er og hva dere gjør. En presentasjonsvideo er med på å skape bevissthet om din bedrift og tiltrekke oppmerksomhet fra målgruppen(e).

Animert video

Animasjon er en effektiv måte å fortelle dine målgrupper om tjenester eller produkter som dere tilbyr. Dette forklares enkelt, underholdende og unikt med animasjon.

Event video

Bruk ulike typer events, som messer, seminarer, workshops eller konferanser til å filme sekvenser og sette dette sammen til en en event-video. Sørg gjerne for å intervjue deltagere, noe som bygger troverdighet og autoritet

informasjonsvideo

En informasjonsvideo gir muligheten til å presentere kort og enkel informasjon om et produkt eller en del av virksomheten din. Med formidling av nyttig og relevant budskap, vil både nye og eksisterende kunder bli tryggere på deg og ditt produkt.

Forklaring, tips & tricks video

Med forklaring-, tips- og triksvideoer du være i forkant, og sørge for at kunden opplever det som enklere å bruke ditt produkt. 

vår arbeidsmetodikk
Slik jobber vi
innsikt

Innsikt trumfer intuisjon. Gjennom å bli kjent med deg, dine forretningsmål, ditt marked, dine kunder og dine konkurrenter, får vi kunnskap og innsikt til å vite hva og hvordan vi best kan skape kundevekst for deg.

Konsept

Konsept, innhold og budskap utarbeides gjennom kreative prosesser, samtidig som vi bygger på innsikt og strategien. Vi A/B-tester tiltakene for å sikre oss de beste resultatene.

gjennomføring

Med bakgrunn i konsept og innhold lager vi en konkret handlingsplan med oppsett, drift og administrasjon. Våre spesialister bruker kvalitetssikrede metoder for å garantere deg at tiltakene som iverksettes skaper ønskede resultater.

evaluering

Vi er opptatt av å måle, men også av å bli målt. Vi ønsker å vite hvor vi traff like mye som hvor vi bommet. Dette er uvurderlig læring når strategi og konsept skal justeres. Vi gir dere selvsagt tilgang til all data, og vi går igjennom disse resultatene sammen med dere.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.