Digital rådgivning
Få hjelp av våre spesialister - ta riktige valg!

digital rådgivning

Vi kan vårt fagfelt like godt som du kan ditt. Du trenger ikke å finne opp  hjulet på nytt når du skal navigere i den digitale jungelen. Få hjelp av våre spesialister og ta de riktige valgene.

De fleste ser verdien av noen å sparre med når viktige beslutninger skal tas. I større bedrifter så har man gjerne en markedsavdeling med mange ansatte og mulighetene for å sparrer med andre hver dag er stor. Men hvordan er det for en mindre bedrift hvor mange roller ofte er samlet i en person, hvem sparrer man med da?

Skreddersydde løsninger

Når vi jobber med rådgivning så handler det ofte om å hjelpe bedriftene å finne sine målgrupper, medieplanlegging, årshjul for innholdsproduksjon og budsjettallokering. Det viktig å ha en strukturert plan for hvordan vi skal prioritere innsatsen for maksimal effekt. Vi har rådgivere som virkelig kan faget sitt og benytter flere verktøy for å hjelpe kundene gjennom en slik prosess steg for steg. Vi sørger for å finne den beste løsningen for deres ambisjoner og ressurser.

Rådgivning
vår arbeidsmetodikk
Slik jobber vi
innsikt

Innsikt trumfer intuisjon. Gjennom å bli kjent med deg, dine forretningsmål, ditt marked, dine kunder og dine konkurrenter, får vi kunnskap og innsikt til å vite hva og hvordan vi best kan skape kundevekst for deg.

Konsept

Konsept, innhold og budskap utarbeides gjennom kreative prosesser, samtidig som vi bygger på innsikt og strategien. Vi A/B-tester tiltakene for å sikre oss de beste resultatene.

gjennomføring

Med bakgrunn i konsept og innhold lager vi en konkret handlingsplan med oppsett, drift og administrasjon. Våre spesialister bruker kvalitetssikrede metoder for å garantere deg at tiltakene som iverksettes skaper ønskede resultater.

evaluering

Vi er opptatt av å måle, men også av å bli målt. Vi ønsker å vite hvor vi traff like mye som hvor vi bommet. Dette er uvurderlig læring når strategi og konsept skal justeres. Vi gir dere selvsagt tilgang til all data, og vi går igjennom disse resultatene sammen med dere.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.